Onze missie

We bieden bijzondere en unieke Japanse kunstvoorwerpen aan die mensen niet snel ergens anders in Nederland zullen aantreffen. Het zijn echte 'conversation pieces' waarbij het verhaal over het object centraal staat. Met deze kunstvoorwerpen willen we de passie van mensen voor kunstwerken aanwakkeren en stimuleren, zodat ze zich meer gaan verdiepen in de (kunst)geschiedenis van voorwerpen.

Onze waarden

Bij Suzanne Klüver – Kunst en Lijsten draait het om de kernwaarden kwaliteit en authenticiteit. Met als basis kennis op het gebied van kunst(geschiedenis), erfgoed, het ambacht worden bijzondere en unieke voorwerpen aangeboden, waarbij het verhaal niet mag ontbreken.

Onze producten

Alle producten in deze webshop zijn stuk voor stuk geselecteerd en worden geïmporteerd vanuit Japan. Het zijn voornamelijk vintage producten en hebben dus al een leven achter zich. De voorwerpen stralen moderniteit en ambacht uit met aandacht voor elk detail.

Onze klanten

Onze klanten houden van de unieke en bijzondere voorwerpen die een verhaal vertellen en een bepaalde speelsheid met zich meebrengen. Japanse kunst heeft een modern karakter, waarbij assymetrie en wabi sabi (kracht van de imperfectie) niet mogen ontbreken.